Vatani göreve gidiyorum

Posted on 03 Mart 2009 in Kişisel by

Dostlarım askerlik görevimi ifa etmeye gidiyorum bu nisanda. Bugün zorlu uğraşılarla 1 günde  askerlik işlemlerini başlattım. Bir insan bu kadar hevesli olur da niye uğraştırırlar anlayamıyorum. Kötü başlayan günüm neyse ki fena bitmedi… İlk defa 3 boyutlu bir film izleme imkanı buldum. (Daha doğrusu filmi izleme gayretinde bulundum??) Neden diyeceksiniz, filmin konusu baltalı bir madencinin katliamları olunca böyle oluyor. İki gözümde hay bu sahneleri izlemez olaydım derken, sol gözüme zor da olsa hükmetmeyi başarıp filmi kısmen de olsa izlemeyi başardım. Büyük başarı!! (Testere serisinden pek de farkı yokmuş ne yalan söyleyeyim) Merak edenler için söyleyeyim filmin adı Sevgililer günü katliamı 3D. Bugün de bir günün sonuna geldik. Sütümü içip yatma zamanı. Ulen Ahmet usta bu film rüyalarıma girerse yapacağımı biliyorum.

Please give us your valuable comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.