Kar korkusu da varmis..

Posted on 04 Mart 2009 in İlginç by

Kar korkusu olabilecegini tahmin etmek zor degil ama fobi seklinde korkusu olanlara da gulmemek elde degil. Su hikayeyi okuyunca sanirim bana hak vereceksiniz.

uyandı, kocaman su yatağında gerinirken gülümsedi… kendisini tanıyan herkesin adını korkuyla karışık bir saygıyla andığı yeraltı aleminin efsanevi lideri için yeni bir gün başlıyordu.
doğruldu, lavaboya yürürken o gün yapacağı işleri kafasından geçirdi. birkaç tahsilat, bir baskın, belki bir iki uyarı mahiyetinde yaralama… “hayırlısı” dedi, gülümsemesi daha bir büyüdü.

duş sonrası giyinmeden perdeyi aralayıp dışarı baktı, lapa lapa yağan karı gördüğü anda gülüşü suratında donuverdi. cesareti ve gözükaralığıyla nam salmış adamın panikten elleri birbirine dolaştı, dişleri titremeye başladı. en büyük korkusu karşısındaydı, kar yağıyordu!

su içti, biraz sakinleşince adamlarını arayıp o gün evden çıkmayacağı ve rahatsız edilmemesi gerektiği emirlerini verdi. istese bile çıkamazdı ki, delicesine korkuyordu çünkü.
kimseye anlatmayı denememişti, anlatsa da inanmazlardı zaten. şanlı kabadayının daha minicik bir çocukken üstüne devrilen devasa bir kardanadamın altında kaldığını ve onbeş dakika boyunca çığlıklar içinde ağladıktan sonra ancak kurtarıldığını kim bilebilirdi.

şöminenin karşısına oturdu. elleri hala titriyordu.

One comment on “Kar korkusu da varmis..

  1. Ilginc bir hikaye.

Please give us your valuable comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.